Termeni si conditii

1. General

Prezentul Document stabileste termenii si conditiile de utilizare ai Siteului/Continutului/Serviciului de catre Membru sau Client.

Folosirea, vizitarea , comandarea produselor acestui site  sau accesarea implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Folosind link-ul „Termeni si conditii” veti avea acces la cea mai noua versiune a Termenilor si Conditiilor.

 ANGST RO SRL este o societatea comerciala cu sediul in Buftea, sos. Bucuresti-Targoviste nr.298, jud. Ilfov, inregistrata la Registrul Comertului Ilfov sub nr. J23/474/2002, CIF RO 1594912.

SC ANGST RO SRL este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal ca operator de date cu caracter personal cu numarul 1464.

2.Accesul la Serviciul online se face exclusiv prin accesarea siteului public disponibil www.e.angst.ro.

2.1. Prin folosirea Siteului/Continutului/Serviciului, Membrul sau Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse Siteului, Continutului, Serviciului, Angst sau oricarui tert cu care Angst are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

2.2. In cazul in care Utilizatorul sau Clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru Document:

  • Acesta renunta la: accesul la Serviciu, alte servicii oferite de Angst prin intermediul Site-ului, primirea newslettere-lor/alertelor si/sau comunicarilor din partea Angst de orice natura (electronic, telefonic, etc), fara nicio garantie ulterioara din partea Angst.
  • Angst va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

2.3. Clientul / Membrul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta Documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.

2.4. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 2.2, acesta poate sa contacteze Angst, sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la Angst destinate acestui scop.

2.5. Clientul nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea Documentului pe perioada derularii unui Contract/comenzi sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Contractelor/comenzilor neonorate fata de Angst.

2.6. Acest Site este adresat doar Membrilor persoane fizice care au cel putin 18 ani si persoanelor juridice, care au parcurs etapele inregistrarii corespunzatoare . Posibilitatea de a comanda online este disponibila doar persoanelor cu domiciliul/sediul in Romania. Devenind Membru, persoana declara faptul ca intruneste conditiile susmentionate.

3. Continut

3.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a Angst, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

3.2. Membrului sau Clientului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de Angst, includerea oricarui continut in afara site-ului Angst, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Angst asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al Angst.

3.3. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

4. Contact

4.1. Angst publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare de catre Client sau Membru.

4.2. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Membrul sau Clientul permite Angst sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloacele electronice.

4.3. Accesarea Site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate Angst se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Membrului sau Clientului si Angst, considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea Angst in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

5. Newslettere si alerte

5.1. In momentul in care, Membrul sau Clientul isi creaza un Cont pe Site, acceptand Documentul („Termeni si Conditii”), acesta are dreptul de a-si exprima sau nu acordul cu privire la primirea de newslettere si/sau alerte din partea Angst.

5.2. Datele preluate de la Membru in scopul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor, pot si vor fi folosite de catre Angst in limitele Politicii de confidentialitate.

5.3. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor de catre Membru sau Client se poate face in orice moment astfel:

  • Folosind legatura special destinata din cadrul oricaror newslettere si/sau alerte primite.
  • Prin contactarea Angst, conform cu informatiile de contactare, si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

5.4. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru document.

6. Politica de confidentialitate

6.1.Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC Angst Ro SRL are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

6.2.Angst Ro SRL colecteaza date cu caracter personal si date cu caracter special (CNP ) pe pagina Site-ului sau, numai cu acordul voluntar al Membrului sau Clientului.

6.3.Scopul colectarii datelor este reprezentat de furnizarea de bunuri si servicii, acestea fiind necesare pentru: validarea, livrarea si facturarea comenzilor dumneavoastra; rezolvarea anularilor, modificarilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau produse; contactarea Clientului la cererea sa voluntara, expedierea de newslettere si/sau alerte periodice, in format exclusiv electronic cu aprobarea dumneavoastra, scopuri statistice.

6.4.Refuzul de a furniza aceste date determina imposibilitatea livrarii bunurilor si prestarii serviciilor.

6.5.Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai catre: angajati ai SC Angst Ro SRL . Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre SC Angst Ro SRL. Daca unele din datele dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil pentru a le corecta.

6.6.Prin crearea Contului, fiecare Membru sau Client si-a exprimat consimtamantul ca Angst Ro SRL sa colecteze si sa adminstreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001.

6.7.Oricare Membru sau Client are dreptul de a obtine de la Angst Ro Srl, printr-o cerere scrisa, semnata si datata, in mod gratuit:

a) confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta

b) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;

c) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;

d) notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele ( daca este cazul ) a oricarei operatiuni efectuate conform lit. b) sau c), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

6.8.Oricare Membru sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, prin transmiterea catre Angst a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza.

Oricare Membru sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, prin transmiterea catre Angst a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

6.9.. Clientul/Membrul are dreptul de a se opune colectarii datelor sale personale si sa solicite stergerea acestora, revocandu-si astfel acordul dat pentru document, si renuntand astfel la orice drept implicit specificat in acesta si fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca una din parti sa poata pretinde celeilalte daune-interese, dar numai in conformitate cu art. 2.5.

6.10.. Pentru exercitarea drepturilor cf art. 6, Clientul sau Membrul se va adresa Angst Ro Srl, conform datelor de contact afisate  pe site, valabile la acea data.

6.11. Folosindu-se de formularele disponibile pe site, Clientul sau Membrul are dreptul de a modifica datele pe care le-a declarat initial pentru a reflecta orice modificare survenita, in cazul in care aceasta exista.

6.12. Politica de confidentialitate Angst se refera doar la datele furnizate voluntar de catre Client sau Membru exclusiv pe site. Angst nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara site-ului.

6.13. Angst se obliga ca datele colectate ale Clientului/Membrului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu transmita catre terte parti informatiile dumneavoastra cu caracter personal.

6.14. Exceptie de la prevederile de mai sus va face situatia in care transferul/accesarea/vizualizarea/etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.

6.15. Angst garanteaza ca datele personale ale unui Utilizator, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.

6.16. Angst Ro SRL nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date.

6.17.Securitatea Datelor

Pentru confidentialitatea si securitatea datelor  contul de utilizator este protejat de o parola.

Ne obligam sa aplicam masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, precum si impotriva oricarei alte forme de prelucrare ilegala.

Angst Ro SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de bug-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul.

6.18.Modificari ale politicii de confidentialitate

In cazul in care politica de confidentialitate a site-ului se modifica, schimbarile vor fi anuntate prin comunicare directa cu membrii/clentii sau vor fi postate pe site-ul nostru .

7. Politica de vanzare online

7.1. Cum comand/cumpar

7.1.1. Accesul la serviciu este permis oricarui Membru care poseda sau isi creeaza un Cont. Prin crearea contului sau prin expedierea unei comenzi e.angst.ro va prelucra informatii cu catracter personal de natura sa identifice o anumita persoana. In momentul crearii contului e.angst.ro va cere sa furnizati  date personale, cum ar fi: nume, prenume, data nasteri, CNP-ul, adresa, adresa de e-mail, telefon, informatii de contact, toate acestea fiind necesare facturarii si livrarii produselor comandate prin intermediul site-ului e.angst.ro. Datele  sunt furnizate voluntar, la intentia Dvs cu scopul clar de a fi folosite de catre e.angst.ro in desfasurarea activitatii sale comerciale ( de livrare a comenzilor plasate de dumneavosta la domiciliu sau la un magazin ales din lista celor mentionate pe site ).

Pentru ca unui Client sa  i se permita accesul la serviciu, acesta va trebui sa accepte prevederile prezentului Document.

Angst isi rezerva dreptul de a limita accesul clientului la Serviciu si de a sterge Contul acestuia in cazul in care considera ca in baza comportmentului avut de catre Client, accesul si existenta Contului Clientului ar putea prejudicia in vreun fel site-ul e.angst.ro..

7.2. Produse si servicii

7.2.1. e.angst.ro este magazinul virtual de unde poti sa comanzi online multe dintre produsele Angst si cateva produse asociate lor.

Site – ul e.angst.ro se adreseaza persoanelor fizice si juridce, livrand produse alimentare si nealimentare la domiciliu, in zonele mentionate pe site  sau la un magazin Angst/Carrefour Expres Angst pe care il alegi tu, din lista publicata pe site.

Angst iti garanteaza ca toate produsele de macelarie, pe care le cumperi de la e.amgst.ro sunt produse special pentru tine, cu maxim 24 de ore inainte de ziua livrarii.

Toate comezile se fac online.

Suma minima pentru comanda este de 50 de lei.

Pentru comenzile cu o valoare cuprinsa intre 50 si 100  de lei se va percepe o taxa de transport la domiciliu de 15 lei. Nu se percep taxe de transport la domiciliu pentru comenzi mai mari de 100 lei.

Plata comenzii se face in numerar la livrare.

Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.

7.3. Comanda online

7.3.1. Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe site.

7.3.2. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.

7.3.3. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca Angst sa poata sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Angst, in orice situatie in care este necesara contactarea Clientului.

7.3.4. Angst poate denunta unilateral comanda efectuata de catre Client, in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

  • datele furnizate de catre Client, pe site sunt incomplete sau incorecte
  • activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura de partea Angst si/sau partenerilor acestuia
  • 7.3.4.5 realizarea a mai mult de doua livrari consecutive, esuate
  • 7.3.4.6. pentru alte motive obiective.

7.5. Contract si finalizare

7.5.1. Angst va include in coletul expediat catre Client, functie de tipicul fiecarui produs, toate documentele necesare care sa ateste achizitionarea produselor de catre Client.

7.6. Transport

7.6.1. Livrarea catre Client a produselor/serviciilor achizitionate, este efectuata prin intermediul flotei auto Angst, care este dotata cu masini special echipate pentru transportul produselor alimentare.

7.6.2. Livrarile se vor efectua, in medie, in termen de 2 zile de la plasarea comenzii .

7.7. Calitate si garantii

7.7.1. Fiecare produs comercializat de Angst beneficiaza de termenul de valabilitate mentionat in declaratia de conformitate anexata facturii.

7.7.2.Clientul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Aceasta clauza nu se aplica produselor alimentare.

Clientii sunt obligati sa verifice la livrare produsele din punct de vedere al calitatii, integritatii sau pretului, (avand posibilitatea de a refuza un produs, din motivele enumerate anterior )- a carui valoare va fi scazuta din valoarea totala a facturii sau care va fi inlocuit. Orice reclamatie ulterioara privind produsele alimentare livrate nu va fi luata in considerare.

8. Frauda

8.1. Angst declina orice responsabilitate, in situatia in care un Membru / Client ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele Angst.

8.2. Clientul sau Membrul va informa Angst asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

8.3. Angst nu promoveaza SPAM-ul. Orice Membru/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru dezactivarea contului de client aferent acestei adrese de e-mail.

8.4. Comunicarile realizate de catre Angst prin mijloace electronice de comunicare la distanta ( e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.

9. Limitare de responsabilitate

9.1. Angst nu poate fi tinuta responsabila in nici un fel in fata niciunui Membru/Client care utilizeaza Site-ul sau Continutul, altfel decat in limita articolelor ce constituie Termeni si Conditii.

9.2. In cazul in care un Membru/Client considera ca un Continut expediat prin orice mijloc de catre Angst violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii societatea Angst Ro SRL, conform detaliilor de contact, astfel incat Angst sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.

9.3. Angst nu garanteaza Membrului sau clientului acces pe site sau la serviciu, in lipsa inregistrarii de catre acesta din urma prin parcurgerea etapelor de inregistrare de pe site, si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul, de a reproduce partial sau integral continutul, de a copia, sau de a exploata orice continut in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al Angst.

9.4. Angst nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.

10. Forta majora si cazul fortuit

10.1. Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.

10.2. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.

10.3. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.

10.4. Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

10.5. Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului dar in limitele art. 10.3.

11. Litigii

11.1. Orice disputa cu referire la prezentele Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre Membru/Client si Angst se va rezolva pe cale amiabila.Daca acest lucru nu va fi posibil, conflictul va fi solutionat de catre instanta competenta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

11.2. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

11.3. Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

12. Feedback

12.1. e.angst.ro ofera posibilitatea clientilor/mmbrilor site-ului de a trimite comenatrii, intrebari, sugestii si notificari. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate al persoanelor

13. Dispozitii finale

13.1 Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Angst isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului precum si orice continut fara notificare prealabila a Membrului sau Clientului. Intotdeauna folosind link-ul “Termeni si conditii” veti avea acces la cea mai noua versiune a Termenilor si Conditiilor.

13.2. In limita prevederilor Termeni si Conditii, Angst nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.