Parerile clientilor nostri :

Toate aceste comentarii sunt trimise prin email, pe adresa firmei de catre clientii nostri. Noi doar am copiat si lipit comentarile lor, exact asa cum le-am primit pe aceasta pagina de internet. Numele celor carora le-am cerut si ne-au dat asentimentul de a trece numele in dreptul comentarilor lor apare in intregime. Celorlalti le-am trecut doar prenumele sau semnatura pe care au ales s-o puna pe emailul trimis.

  "Sarbatori fericite la tot colectivul si felicitari pentru modul exemplar de servire si calitatea deosebita a produselor livrate. "
trimis de Carp Ioan - client e.angst.ro 

  "Cumpar cu mare placere produsele d-voasta : salata de icre,humus,salata de cruditati,ciolan copt,cirnati ardelenesti si de Plescoi,sunculita taraneasca,pastrama de curcan si multe altele lpentru gustul deosebit si prospetimea lor."
trimis de Liana Marin - clienta e.angst.ro 

  "Buna Ziua! Doresc nespus ca aflu care ar fi posibilitatea ca produsele Angst sa pot sa le comarcializez si eu intr-un viitor Magazin cu produse alimentare traditionale rominesti dar in Austria.In speranta ca voi primi informatii de la D-voastra va multumesc anticipat.Cu respect "
trimis de ILEA 

  "Sunt din Craiova si de ceva vreme nu am mai gasit salamul de Sibiu Salsi nici in Kaufland nici in Real. Deoarece il consider cel mai bun salam de Sibiu de pe piata noastra, as dori sa il consum in continuare, insa as vrea sa imi indicati unde il pot gasi in orasul Craiova. Multumesc"
trimis de Gabi N 

  "Buna , sunt din Oradea , in ce supermarketuri desfaceti crenvustii Angst ? "
trimis de Tiberiu M. 

  "Buna ziua, Am un restaurant si sunt interesat de o colaborare cu dvs. Multumesc. "
trimis de RAZVAN L. 

  "buna ziua sunt din tulcea ,suntem mari consumatori a produselor dv. si mai ales a pastramei de curcan.problema e ca trebuie sa cumparam de la carefour cta,la un moment dat a aparut si la tulcea la caufland dar dupa putin timp a delistat produsul din lista.as vrea sa gasiti o solutie si sa aduceti si la tulcea aceste produse delicioase.va urez succes in continuare si astept un raspuns "
trimis de Doina B. 

  "Buna ziua. Ma intereseaza sa achizitionez produsele dvs ca si client firma de catering. Imi puteti spune cum se poate initia o colaborare? Multumesc anticipat. "
trimis de Giusepina O. 

  "Buna sunt di cluj-napoca si as dori sa-mi spuneti unde gasesc produsele d-vs deoarece se gasesc foarte rar sau deloc.Mentionez ca sunt foarte gustoase si felicitari. "
trimis de Cosmin S.  

  "Buna ziua, din cauza reabilitarii termice a blocului de pe Calea Crangasi in care se afla si un magazin Angst, acesta din urma s-a inchis, si se pare ca CEC Bank va prelua sediul fostului magazin Angst. Va ramane cartierul Crangasi fara magazine Angst ? Cu multumiri, "
trimis de Dan D. 

  "Am o sugestie: In statia de masina 133, la piata Gemeni, cand vii dinspre centru, exista un loc de magazin (inainte a fost un restaurant) si as dori sa deschideti un magazin ANGST, daca se poate. Lucrez in zona si mi-ar prinde f. bine, mai ales ca este departe primul magazin. Mi-a placut intotdeauna ANGST-ul, il stiu pe cel din piata Amzei, dar este prea departe de mine si apreciez foarte mult carnea si mezelurile acestui magazin. Va multumesc pentru intelegere. "
trimis de Gabriela T. 

  "va rugam sa deschideti si in pitesti, jud. arges magazin cu produsele dvs. va multumim! "
trimis de Claudia P. 

  "Felicitari pentru produse! Va rog mult sa incercati sa rezistati intr-o piata de mezeluri de proasta calitate. Ce mai mananc eu daca nu veti mai fi?"
trimis de Un fan :) 

  "Buna ziua, Va contactez din partea locatiei Cafe D..o din centru vechi. Pentru cei 4-5000 de clienti pe carei avem lunar la standup o sa deschidem o bucatarie in care baza o sa fie grilul. Dorim ca toate perodusele noastre sa fie de cea ma buna calitate si dorim sa colaboram cu firma dumneavoastra daca se poate. Daca da.care este procudura? Multumesc "
trimis de Nicolae D. 

  "Buna ziua, va rog sa imi spuneti unde livrati in Timisoara pastrama de curcan pentru a putea achizitiona acest minunat produs. Multumesc mult. cu consideratie "
trimis de S Despi