De ce sa cumpar produsele Angst?

10 motive pentru care cumperi produsele noastre, atat de pe e.angst.ro cat si din reteaua de Angst sau alte retele de magazine.

 1. Telul nostru este sa producem cele mai bune preparate din carne de pe piata romaneasca.
 2. Noi stim cat de importanta este sanatatea clientilor nostri –  produsele Angst  nu contin MDM. MDM-ul este o pasta obtinuta prin zdrobirea mecanica a oaselor, pielitelor si resturilor de carne. Mezelurile cu eticheta Angst nu contin MDM.
 3. Produsele Angst nu contin glutamat monosodic (sau MSG - E621) – substanta ce amplifica gustul si/sau aroma unui produs alimentar; ingredientele care dau gustul si savoarea produselor Angst sunt carnea si condimentele.
 4. Produsele Angst nu contin caragenan (E407)
  CARAGENAN (E407) - este un polizaharid natural, extras din alge; permite un adaos consistent de apa in produs marindu-i „artificial” volumul si greutatea; se foloseste de obicei in combinatie cu MSG (monosodiu glutamat) pentru a compensa diluarea gustului.
 5. Folosim numai sare marina sau extrasa din saline: Cacica, Slanic, Dej.
 6. Produsele Angst sunt afumate natural, numai cu fum din lemn de fag, care le asigura conservabilitate si o aroma deosebita.
 7. Oferim clientilor nostri o gama variata de produse, care acopera atat segmentul traditional (Bunatati Traditionale) cat si pe cel modern (Santivia).
 8. Fabricile Angst sunt utilate cu linii de productie moderne ce pot asigura urmarirea produselor de la intrarea lor pe linie si pana la finisarea lor.
 9. Compania Angst are certificatul ISO 22000:2005 – Sistem de Management al Sigurantei Alimentului si ISO 9001:2008 Sistem de Management al Calitatii.
 10.  Compania Angst este agreata pentru export in Uniunea Europeana, datorita calitatii produselor noastre.